ДО УВАГИ АБОНЕНТІВ ПОСЛУГИ КАБЕЛЬНОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Шановні Абоненти!

Звертаємо Вашу увагу, що з 1 січня 2021 року абонентна плата за кабельне телебачення залишається без змін, але, на жаль, зі змінами в пакетному наповнені. Оскільки у сьогоднішній день з певними правовласниками не досягнуто домовленостей які б влаштовували позицію саме медіа груп.

Адміністрація ТРК «Тодор» у своїх зверненнях до правовласників не одноразово наголошувала про недопустимість збільшення абонентної плати за надання дозволу на ретрансляцію а й відтермінування процесу здорожчання на час пандемії «COVID-19», мотивуючи тим, що платоспроможність населення значно впала за 2020 рік.

Зважаючи на всі обставини, Керівництво прийняло рішення змінити наповнення телемережі замінивши відповідні популярні медіа-групи, аналогічно популярними, але переважно без рекламними. Як наслідок це дозволить вміститись в бюджет без підняття абонентної плати, оскільки ми також розуміємо, зараз не легко всім.

Тому ПОПЕРЕДЖАЄМО, що з 1 січня 2021 року телеканали групи 1+1 Медіа (ТЕТ, 1+1, 2+2, Бігуді, ПлюсПлюс, Уніан ТВ та Paramount Channel) будуть зняті з телевізійної сітки. Попри все, ми докладаємо максимальні зусилля у досягненні взаєморозуміння та наполягаємо на зменшенні Роялті, шляхом озвучення ціни на продукт.