Шановні абоненти послуги доступу до мережі Інтернет!

    Інформуємо Вас про зміну вартості послуг доступу до Інтернету з 1 січня 2021 року. Враховуючи що останнє фактичне здорожчання відбулось 01.09.2018р. шляхом виключення з списку послуг тарифного плану 25 Мбіт, в той самий час тарифний план 50 МБіт був знижений в ціні на 10 гривень (по відношенню до тарифних планів 2016 року). На сьогоднішній день актуалізація цін обумовлена перш за все бажанням компанії ТРК «Тодор» надавати якісну та стабільну послугу в умовах над-активного користування Інтернетом, але враховуючи інфляцію та зріст мінімальної заробітної плати (яка в свою чергу вплинула на вартість всіх складових для надання послуг) ціна на тарифні плани 50 та 100 МБіт. досягли відмітки нульової рентабельності.

      Щоб працювати, навчатися та розважатися в Інтернеті Вам завжди було комфортно, ми розпочали цього року масштабну модернізацію мережі. Вже проведено оновлення обладнання головної станції, продовжується перепланування районів, розширення каналів локальних каналів до ємностей 10 ГБіт, встановлення сучасного обладнання для передачі кабельного телебачення одночасно з Інтернетом по оптичним мережам.

          Усі дії компанії спрямовані на забезпечення стабільно швидкого з’єднання з Інтернет мережею всім абонентам, незалежно від місця отримання послуги, погодних умов чи тарифного пакета. Також у перспективних планах розробка нових тарифних планів які будуть включати тарифікований Інтернет, що надасть користувачам більш широкий асортимент послуг за більш приємну ціну.

              Тарифні пакети, що діятимуть з 01.01.2021 р.:

                Прейскурант на послуги доступу до мережі Інтернет для приватного сектору

                  Назва Категорії Швидкість Мбіт (симетрична)Ціна тарифного пакету з ПДВ, гривень.
                  1ПочатківецьФізичні особи50 мб209,00
                  2ДосвідченийФізичні особи100 мб299,00

                    Додаткову інформацію можна отримати за телефонами:
                    (04343) 6-95-95, (098) 481-97-31

                      Слідкуйте за цікавими акціями та новинами на нашому сайті та на хвилях Хіт-ФМ (101,1 ФМ) та Подільського Радіо (103,9 ФМ).