Оптичне кабельне телебачення

Бажаєш переглядати улюблені телеканали але не бажаєш псувати фасад відремонтованого будинку встановленням супутникової антени або Т2? ОТТ занадто дороге та ще й за інтернет рахунок приходить?

ТРК “Тодор” пропонує послугу з перегляду кабельного телебачення за допомогою оптичного обладнання з відмінною якістю та можливістю підключити безліч телевізорів, за 115 гривень на місяць! А користуючись разом зі спільною послугою доступу до мережі Інтернет Ви отримуєте знижку на послуги Інтернет. 

Розглянемо декілька варіантів підключення до оптичного кабельного телебачення:

1. Це надкомпактний оптичний приймач має цікаву особливість – він не потребує електроживлення, тобто є, умовно, пасивним пристроєм. Такий пристрій вдалося реалізувати за рахунок високої чутливості фотодетектора і використання потужності оптичного сигналу для живлення внутрішніх електричних кіл приймача.

      Приймач буде ідеальним рішенням при підключені кабельного телебачення для одного телевізора, формфактор якого дозволяє підключити його безпосередньо до аналогового/цифрового телевізору або Set-Top Box.

        2. Оптичний приймач для абонентів які бажають користуватись спільними послугами кабельне телебачення + доступ до мережі Інтернет.

            Двостандартний абонентський термінал для експлуатації в високошвидкісних мережах EPON та GPON, який завдяки наявності у своєму складі Add/Drop фільтру та телевізійного оптичного приймача, дає можливість надати традиційний доступ в мережу Інтернет, а також надає доступ до оптичного кабельного телебачення за допомогою додаткової довжини хвилі 1550 нм. Для доступу у мережу як завжди використовуються довжини хвиль 1310 нм та 1490 нм, які забезпечують роботу пристрою відповідно стандартів IEEE802.3ah, CTC3.0 та ITU-T G.984 з оптичними лінійними терміналами різних виробників. Високий вихідний рівень радіочастотного сигналу (>70 дБ) дозволяє підключити більше 4-х телевізорів одночасно та незалежно один від одного без додаткового обладнання, що є значною перевагою в порівнянні з ОТТ телебаченням.

              Отже час скатертинок на Ваших телевізорах залишається у минулому!